Det går inte att spela lotto joker onsdag här, skulle Du till:

Svenska Spel, Klicka här.
Pluslotto, klicka här
.
Lotto li, klicka här
.

Går du också och drömmer om att bli den lyckliga vinnaren på lotto joker onsdag? I Sverige spelar hundratusentals människor lotto med joker varje vecka och följer med spänning den tv-sända lotto dragningen varje onsdag och lördag. Är du en av dem? Eller har du planer om att bli? Här guidar vi dig igenom lotto och lotto med joker från Svenska Spel, så att du enkelt kommer igång med ditt spelande.

Lotto med joker från Svenska Spel

Sedan Svenska Spel etablerade sig under tidigt 1980-tal har de kunnat dela ut mer än 1600 miljonvinster till ett antal lyckliga vinnare. Även om lotto är populärt över hela världen, är nog vi svenskar extra bra på att delta i spelformen. När sedan Svenska Spel lanserade Drömvinsten 2005 blev intresset ännu större, nu hade man plötsligt chans att vinna ännu mer! I början låg den garanterade summan på Drömvinsten på 50 miljoner kronor för att öka för varje vecka som ingen vann. Idag börjar den istället på 75 miljoner och hisnande summor som 210 miljoner svenska kronor har delats ut till en enda vinnare.

För att ha chans på Drömvinsten måste du spela på lotto med joker. I vanlig Svenska Spel lotto drar du 7 nummer mellan 1 och 35 och håller tummarna för att just du vinner på onsdag. Vill du i tillägg spela på lotto med joker väljer du ytterligare 4 nummer mellan 0 och 9 och har därmed även chans på den eftertraktade Drömvinsten på onsdag.

Som synes sänds lottodragningen för lotto med joker varje onsdag och lördag och kanalen är sedan många år tillbaka Tv4. Vanligt är att Svenska Spels lotto dragning sänds i mitten av något underhållningsprogram, men du hittar alltid aktuella tider i tv-tablån. Om du har spelat på lotto med joker men missar dragningen på onsdag eller lördag, hittar du den rätta lottoraden både på Svenska Spels hemsida och i diverse tidningar landet över. Se till att hålla reda på din lottokupong, då man under åren då och då kunnat läsa om spårlöst försvunna lottovinnare som inte hör av sig.

Lotto med och utan joker onsdag på nätet

Sedan spelbranschen etablerade sig online har givetvis lotto hängt på även detta. Du hittar ett flertal bra och seriösa lotterier på nätet och vinsterna brukar vara skyhöga. På både Pluslotto och Lotto Li kan du vinna 20 miljoner euro på bara en korrekt lottorad! När du spelar på lotto online finns ingen tv-sänd lotto dragning att se på onsdag eller lördag, däremot brukar det finnas en video – i realtid och även i efterhand – på lotteriernas hemsidor där du kan följa dragningen. Givetvis hittar du även den korrekta lottoraden direkt på respektive hemsidor.

Om du har spelat på lotto med joker – missa inte lotto dragningen på onsdag och lördag, det kan vara du som är den lyckliga vinnaren!