Ett litet antal roliga information om olika lotteri vinnare

Bara utav en oförutsedd kontrollerade en vinnares flickvän hans byxfickor innan hon satte hans byxa i tvättmaskinen och hittade en jackpot vinstlott värd omkring 16 miljoner kronor.

Tre grabbar som var ute på stan fick inte anlända in på en nattklubb, eftersom de ej hade skjorta samt slips.
De gick till det nattöppna Tesco och köpte ett litet antal nya skjortor – samt ett litet antal skraplotter och vann 20. 000 Pund
De firade efter att hela natten på nattklubben!

Edwin Thrasher var bankrutt före han vann, en dag han rörde ringen som hans fader lämnade honom när han dog, och nämnde: “Pappa, skicka jag en del slantar. ” Den eftermiddagen vann han 50. 000 Pund på en skraplott.

En vinnare gick tillbaka till en bilhall för han glömt någonting samt deltog i en kamp för att vinna en bil, modellen som han alltid hade velat äga.
Han vann minsann bilen!

En kille, klädd i byxa, gick in till en Mercedes återförsäljare efter att en lottovinst – men försäljarna ignorerade honom framför än vanligt klädd kille, men en av de kvinnliga säljarna tog sej an honom och han köpte toppmodellen kontant!

En man gick under ett träd och en fågel släppte en… på honom – alldenstund detta är tänkt att bringa lycka, bestämde han sej för att handla ett Fortune 4 skraplotter biljett samt vann 24, 00 Pund.
Den därnäst veckan hände detsamma, en liten fjäderfä…. på honom från samma träd!
Så då gick han samt köpte en annan National Lottery Fortune 4 och vann 444 Pund.
Han tillbringar nu onsdagar samt lördagar stående under den lyckliga trädet och väntar på den lilla fågeln.

Skraplotter vinnaren, Brenda Wainwright hyrde en limousine för att hämta hennes 50. 000 Pund vinst.

Jackpottvinnare Marjorie Longdin var så exalterad när hon vann att hon glömde att ta sin biljett med sej när hon gick för att samla sina vinster.

En kvinna var så exalterad av att vinna att hon bokstavligen ville bröla från hustaken.
Hennes guide på lotteribolaget tog henne med upp på taket utav byggnaden samt lät henne skrika “Jag har vunnit! ” till hela Sta’n.

En gammal dam kom till det regionala lottocentret dragande på en jättestor lång sportväska.
Med ett uttryck av förvåning och bryderi sa hon att hennes syster hade rekommenderat att hon skulle ta den med sej till den “enorma check de skänker dej. ”

Sarah Louise Wood svimmade när hon insåg att hon hade vunnit 75. 000 Pund på en skraplott.
Hon hade en duktig blåtira när hon gick för att bringa sina slantar.

Den längsta firandet utav en Lottovinst gjordes av vinnarna från ett pub syndikat i London som firade i nära nog ett par veckor.

Polisen kallades ut utav berörda grannar som trodde att de folk som levde bredvid höll på att utsättas för ett inbrott därför allt oväsende.
Grannarna firade egentligen en Jackpot vinst på två miljoner Pund.

Billy Gibbons bytte nickname på sin kyckling “Kiev” till “Tur” efter den trampat sin ägares miniräknare, och valde fem vinnande lottonummer.
“Tur” stöder nu Billy plocka sina Lotto siffror var lördag gryning.

Det värsta firandet var ett par som gick ut för att köpa en butelj vin efter ha vunnit 1, 5 miljoner Pund då de förstod att de inte hade en korkskruv.

Bästa ställer att spela för en Svensk och satsa på jättejackpott i AU är på oceanialotteries.com.