Australian Superdraw – Oz Lotto

Australiska Superdraw – Det största Oz Lotto allmän på oceanialotteries.com

Oz SUPERDRAW Jackpott AUS $ 31. 000. 000 En AU dollar är ca 7 kronor….

Nästa dragning händer den 29:e

Australiska Superdraw – eller Lotteri Superdraw – ger flesta jackpots att vinna än samtliga vanliga veckolotto spel inklusive nationella spel som Oz Lotto och Powerball.

Det australiska Superdraw sker blott vanligen 7 eller 8 gånger per år – oftast vid speciella tidpunkter i den australiska kalendern som australiska helgdagar alternativt runt jul och nyår tid.

Medlemmar av den australiska Lotto Bloc pool skänker delar av sina intäkter från deras vecko spel som Oz Lotto, lördag Lotto, Powerball, etc, för att bekosta detta speciella Superdraw spel.

Bonus: Just nu får man spela 2 lotter gratis. För att spela så Klicka Här.

Typiska australiska Superdraw Jackpottvinster är allt från AUS $ 20 miljoner till den fantastiska på $ 30. 000. 000

Men vid sidan av Superdraw är ett annat mycket stort Australia spel – det är Megadraw – som erbjuder ännu större jackpots än Superdraw.

Detta – Megadraw – sker blott en gång per år runt jultid samt nyår.

En Megadraw jackpot är vanligtvis runt $ 30 miljoner och innehar också nått en förbluffande $ 32 miljoner – vilken fantastisk avstamp på det nya året skulle det inte vara att har en stor avans på ett spel?

Det australiska Superdraw betalar ut de största jackpottarna och skänker de bästa oddsen att vinna på lotteri än nära nog samtliga lotto spel i Asien / Stillahavsområdet.

Superdraw ger bättre valuta för pengarna också jämfört med de vanliga vecko Lottery spel som onsdag Lotto, Powerball & Oz Lotto – det beror på det realitet att jackpots är så mycket högre men oddsen att vinna samt kostnaderna för att deltaga är samma som varje vecka motsvarande – lördag Lotto.

Australian Lottery Superdraw – NSW Lotteries…

New South Wales Lotterier – NSW Lotterier – är en del av det australiska Lotto Bloc som tillsammans erbjuder australiska Superdraw spel vid sidan av Oz Lotto bland annat.

NSW Lotterier innehar existerat sedan 1931 och ägs utav New South Wales regering.

Var år nästan 1/3 utav de slantar som spenderas på NSW Lottery spel knallar tillbaka till regeringen samt över 60% av använda pengar sätts direkt tillbaka till lotteri priser – en utav de högsta avkastningarna bland världens lotto spel.

NSW Lotterier – OzLotteries

NSW Lotterier har ett kooperation med OzLotteries i ett strategiskt samarbete som tillåter lirare från hela världen för att inhandla lotter på nätet för nästan samtliga NSW Lotto spel.

Genom OzLotteries – ett utav de mest respekterade samt etablerade online-lotteri säljbolag på internet – kan du kan spela lotteri på internet med NSW lotteri – samt det innefattar den australiska Superdraw samt samtliga de övriga veckovisa spelen som Oz Lotto, Powerball, lördag Lotto etc.

Vem kan spela?

Som med de mesta nationella lotterispelen som styrs utav regeringarna runt om i världen, skulle du vanligt inneha behövt att leva i det berörda landet att faktiskt delta i någon utav dess spel.

Men numera, tack vare den autentiska och auktoriserade onlineförsäljningen av bit som OzLotteries & TheLotter, kan man spela de flesta lotterier från bekvämligheten utav ditt eget bostad, även om var i jorden man bor.

Detta gäller alla spel som erbjuds utav NSW Lotterier, inberäknad det australiska Superdraw samt Megadraw spel och Oz Lotto samt du kan välja dina nummer på Superdraw hemifrån på webben samt köpa dina biljetter om du bor i Australien eller någon annanstans i världen.

utanför Australien samt önskar spela Australian Lottery Superdraw eller Oz Lotto samt få en garanti att spela på nästa tillgängliga dragning alternativt blott önskar njuta av enkelheten och bekvämligheten att kunna handla lotter hemifrån i favoritsoffan.