Delta i Majestic Millions genom Eurolotto

Nu för tiden lanseras nya spelsajter online på löpande band. Spelmarknaden på webben är en snabbt växande marknad. Men konkurrensen bland aktörerna är hård och för att sticka ut gäller det att tillhandahålla både flera och höga vinster. Eurolotto är ett casino online som verkligen gör det. Ett av deras mest populära spel är lotteriet Majestic Millions. Var tionde lott ska bringa vinst och den som tar hem jackpotten kan roa sig med 25 miljoner euro. Det är en av marknadens mest generösa jackpottar.

Den som vill delta i lotteriet väljer sina egna siffror samt bokstäver åt sin lott. Varje lott består av fem nummer och två bokstäver. En lott kostar 2 euro, och den som endast har ett nummer rätt vinner sin lott tillbaka. Vinsterna innan jackpotten varierar mellan 2 euro samt 50 000 euro. Eurolotto erbjuder smidiga utbetalningar av vinster.

Vad beträffar jackpotten så är det dock en livräntevinst som finansieras och garanteras av en av Maltas främsta banker. Den som får komplett lottrad kommer få sin första utbetalning av vinsten inom 30 dagar efter dragningen. Därefter kommer den resterande vinsten betalas ut under ytterligare 29 utbetalningar under 30 år. Det vill säga att utbetalningarna äger rum ungefär en gång om året.

På Eurolottos webbplats finns en utförlig vinstplan som visar övriga aktuella vinster. Det blir till exempel vinst ifall man har blandat nummer och bokstäver korrekt i sin lottrad. För vinsten före jackpotten krävs 6 rätt, vilket genererar 50 000 euro.

Dragningarna i lotteriet sker var dag live klockan 20:00 CET. För att kunna medverka i samma dags dragning så måste lotterna köpas innan 18:00 CET. Det finns en klocka som är integrerad på Eurolottos webbplats. Den räknar ner till nästa dragning. Har man köpt lotter efter klockan 18:00 CET så kommer lotterna gälla för nästkommande dags dragning.

Eurolotto är noggrant med att framhäva att deras plattform är 100 % riskfri och trygg. Och registrerade användare kan känna sig trygga med både insättningar samt uttag. Dels är Eurolotto måna om att sina spelare ska spela säkert för egen skull och inte riskera att hamna i spelmissbruk. Därför är det möjligt att reglera sina insättningar och sätta ett tak för hur mycket pengar man kan sätta in och spela för.

Att bli användare hos Eurolotto är relativt lätt. Först och främst måste man dock vara över 18 år och naturligtvis måste man acceptera de regler och villkor som Eurolotto ställer upp. Om dessa grundläggande delarna är uppfyllda är det bara att uppge sina nödvändiga uppgifter. När registreringen gått igenom skickas en bekräftelse till den angivna e-postadressen. Därpå kan man komma igång och göra sin första insättning.

Uppstår det frågor på vägen som det kanske inte går att finna svar på genom Eurolottos webbplats, så är det alltid möjligt att kontakta den mycket flexibla kundtjänsten som håller öppet dygnet runt. De kan svara på frågor som till exempel handlar om registrering, insättningar samt uttag m.m. Kundtjänsten kan antingen nås via telefon, e-post eller live-chatt.