En djupdykning in i Lottosystem Del I av III

Det blir av naturliga skäl rätt mycket skrift, så för att göra det något så när läsbart har jag delat upptexten i tre stycken inlägg. Men om du läser alla tre så innehar man närmat dej proffsnivå.

Vi börjar med att titta en del på 70% regeln.

Det är mer antagligen att vinna på lotto om summan av uppsättningen lottonummer du lirar faller i 70 andel mest sannolika områdesbelopp.

Spela på oceanialotteries.com från alla länder och vinn till planetens mest ofantliga storvinster

Lottonummer är slumpmässigt dragna.

Om man önskar spela lotto för att vinna, är det viktigt att välja dina lotto siffror och placera dem på ditt spel i ett mönster som är mest lik det som minsann dras.
Den naturliga tendensen hos nybörjare på lottospelare är att investera på de lägre siffrorna, särskilt kalendernummer på 1 till 31, på grund av den tunga betydelsen som ges till födelsedatum, jubileumsdatum samt barnens ålder.

Men om du studerar en förteckning över förut vinnande siffror för ditt lotto spel, ser man att de slumpmässigt dragna numren tenderar att vara mer eller mindre jämnt fördelade över hela nummerfältet.

När du lägger opp de sex segrande numren i ditt lottospel, får du en belopp.

Lägg upp de sex vinnande nummer för flertal utav dragningarna samt du kommer att finna att de mesta utav de segrande kombinationerna tenderar att falla i samma intervall av summa.

En typisk Lotto 6/49 dragning kan se ut på följande sätt 150: 3 + 17 + 23 + 24 + 36 + 47 = 150

Lotto 6/49 vinnande siffror kan inneha summor som sträcker sig från så lågt som 21 till så bra som 279 i spel.

I ett 49-nummer fältet, det är bara en sex-sifferkombination som ger opp till 21:

1 + 2 + 3 + 4 + 5 + 6 = 21

Och i 6/49 lotto spel, kan det maximalt inträffa en sex-nummer sammansättning upp till 279:

44 + 45 + 46 + 47 + 48 + 49 = 279

Dessa ett par kombinationer ärr de minsta och största möjliga summorna.

Samt de är endast en gång – i ändan av en kurva, som tillverkar det nästan omöjligt för någon av dessa grupper av siffror som ska dras som en vinnande kombination.

Men som sagt om du kollar ett mängd dragningars historik så kommer du att markera att ett 49-6 lotto spel, har det vanligast förekommanden summan runt 150, som vi sätter som mittpunkten Sum.

Summan utav lotto kombinationer kan jämföras med summan utav kombinationer på två tärningar.

På vardera änden utav kurvan, är det blott ett fason att göra en 12 (boxcars, 6 och 6), samt det är bara ett sätt att göra en 2 (Snake Eyes, 1 samt 1).

Men beakta att det är sex annorlunda fasoner att göra 7

De är 6 och 1, 1 samt 6, 5 samt 2, 2 samt 5, 4 samt 3, 3 och 4.
Så, naturligtvis, är det mycket lättare att dumpa en 7 poängare i tärningar än något annan nummer eftersom det är flera fason att få summan utav 7.

Det har visat sig att mer än 70 andel utav de tidigare uppsättningarna segrande nummer produceras utav endast 27 alternativt 28 andel utav samtliga möjliga belopp.

I ett 6/49 lotto spel, är 27 andel utav de belopp faller i Belopp utav 115 till 185 men står för 71 procent utav vinnande kombinationer till Jackpott.

Detta innebära att om du spelar en sex-nummer kobination med en summa som faller antingen över alternativt under 115 till 185 intervallet, kan man räkna med dig att siffrorna med summan du valt att ej spela, tillverkar att man innehar 70 procent möjlighet att EJ vinna någonting.

Ett 70 procent spel är att alltid välja en kombination av siffror som faller inom det mest sannolika området utav det aktuella?

Om man vill göra dina odds starkare, det vill anföra spela med sannolikheterna mer i din fördel, nyttjar man alltid “70 procent regeln” och se till att summan utav dina lottospel faller inom de mest sannolika området för det lottospel man lirar.

Alldenstund de allra mesta lottospelare fortfarande satsar på den lägre halvan (kalender) nummer (födelse datum och årsdagar), rekommenderar jag starkt att du lirar den högre änden av de mest sannolika från mittpunktens siffror och upp.

Till exempel i 6/49 lotto spel, de summa vid den högre änden utav de mest sannolika är mellan 150 och 185. Om ditt siffror vinner, kommer vinsterna som betalas ut vara högre eftersom färre vinnare kommer att dela prispotten.

Utbudet utav summa varierar med antalet nummer på lotto spelet.
Exempelvis 70 procent mest sannolika utsträckning utav belopp för 5 bollar till 39 siffror (5/39) spel är 75 till 125.