En djupdykning in i olika Lottosystem Del II utav III

Runt 1980 upptäckte någon att cirka 10. 000 biljetter med sifferkombination 1-2-3-4-5-6 köptes till var dragning i New Yorks Lotto spel.

Denna sammansättning utav lotto är dömd att förlora alldenstund antalet val är för långt ur balans som någonsin kommit upp i en slumpmässig dragning.

För att övertyga läsare att inte investera på dessa osannolika – alternativt andra osannolika kombinationer men spela på de kombinationer som är mer benägna att dras som besegrare, läs vidare.

Spela på oceanialotteries.com från alla länder och tävla om till planetens största jättevinster

70 -regeln

Om man lägger opp de sex vinnande lotto sifferkombinationerna hela vägen tillbaka till begynnelsen utav det första New York 6/40 Lotto spel 1978 tillverkar man en rätt så så intressant upptäckt.

För att en bättre chans att vinna, skall summan av sex favorit lotto nummer dala i ett visst intervall utav belopp (det mest sannolika framräknade beloppet) som mest liknar de belopp för faktiska dragningsresultat samt det är detta som är basen i 70- systemet

Det är mer sannolikt att vinna på lotto om summan av uppsättningen lotto nummer man lirar faller i 70 andel av de mest sannolika områdena utav belopp. Dessa är så klart helt beroende på vilken typ av spel du spelar, med övriga ord hur många olika siffror din spelplan innehar.

Hurdan hittar man då detta område?

Lottnummer är som man vet helt slumpmässiga (enligt statistisk vetenskap, men alltemellanåt när man läser om Lottovinnare kan man ana att både den goda skyddsängeln samt ibland djävulen varit inblandade i dragningarna).

Om du vill spela lotto för att vinna, är det angeläget att välja dina lotto nummer samt insätta dem på ditt spel i ett mönster som är mest likt det på samma sätt som lottonummer minsann dras.

Den naturliga tendensen hos nybörjare på lotto är att satsa de lägre siffrorna, särskilt kalender nummer på 1 till 31, därför den tyngd som ges till födelsedatum, jubileumsdatum och barnens ålder.

Om du studerar en förteckning över förut vinnande nummer för ditt lotto spel, tittar på man att slumpmässigt dragna siffror tenderar att vara ganska jämnt fördelade över hela nummerfältet.
När man lägger opp de sex vinnande siffror i ditt lottospel, får du en summa.

Lägg opp de sex segrande numren för flera utav dragningarna samt man kommer att finna att de flesta av de segrande kombinationerna tenderar att falla inom samma intervall av summa.

En emblematisk Lotto 6/49 dragning kan läggas upp till 150: 3 + 17 + 23 + 24 + 36 + 47 = 150

Lotto 649 vinnande nummer kan ha belopp som sträcker sig från så liten mängd som 21 till så bra som 279 i spelet.

Läs nu vidare i Del III, som är den sista och avslutande för att bli ett lottoproffs.