Eurolotto visar dig vägen till drömmiljonerna

Ett av de mest populära lotterierna online för tillfället är Eurolotto. Många svenskar har fått upp ögonen för detta fantastiska lotteri som erbjuder sensationella vinster som får vem som helst att häpna. Eurolotto medför tryggt och säkert spelande då det drivs av den seriösa svenskägda spelkoncernen Cherry. Gå med du också!

Att inleda ett konto innebär att man får möjlighet att spela för riktiga pengar och dra nytta av Eurolottos massor bonuserbjudanden. Det tar endast några minuter att registrera sig. Först fyller man i ett registreringsformulär med nödvändig personlig information. Vidare skickas en bekräftelse till den e-postadress man har angett. Genom att klicka på den bifogade länken aktiveras kontot. Därefter är det bara att logga in för att utföra sin första insättning.

Eurolotto erbjuder 6 skilda lottospel. Euro Millions är lotteriet där man kan vinna den otvivelaktigt högsta vinsten. Det är ett lotteri som massor spelare världen över väljer att spela på. Varje vecka blir människor mångmiljonärer. Utdelningarna är höga och dragningar äger rum ideligen.

Att spela Euro Millions innebär att man väljer 5 nummer av 50 och två lyckostjärnor av 11. Man betalar 2,35 för en rad och dragningarna hålls i Paris varje tisdag och fredag kl. 21:00 CET. Euro Millions betalar regelbundet ut jackpottvinster på 100 000 000 euro. Dock finns det särfall och de som vunnit närmare 200 000 000 euro.

Ett annat lotteri hos Eurolotto är Mega Millions. Det beskrivs som ett djärvt lotteri från USA och erbjuder några av de största jackpottarna någonsin. Även Mega Millions är ett lotteri med dragningar ideligen. Dessa sker varje onsdag och lördag kl. 05:00 CET.

Till skillnad från spel på Euro Millions så får spelarna välja fem siffror från 1 till 75 och endast ett nummer från 1 till 15. Det innebär en boll mindre och chanserna för att vinna ökar markant och fortfarande kan man vinna miljontals euro. Ännu en fördel är att ökande antal spelare på lotteriet i sin tur innebär att jackpotten bara växer.

Sedan Mega Millions lanserades 2002 har spelare från hela världen fått upp ögonen för lotteriet. Mega Millions erbjuder en av världens största kontantpris som man kan vinna regelbundet. Rekordjackpotten i Mega Millions innebar att en spelare vann 467 000 000 euro i mars 2012.

Den som gillar att spela ofta ska betänka att prenumerera på Mega Millions dragningar för att optimera vinstchans. Det innebär att en spelare kan delta i flera dragningar efter varandra. Flera som återanvänder sina lyckonummer anser det är ett smidigt vis att inte missa när de väl dyker upp.