Hur man kan öka dina odds att vinna OZ Lotto

För de flesta av oss är chanserna att vinna den stora jackpotten på exempelvis OZ Lotto blott en dröm.

Men i enlighet med vissa besökare är det sätt att accelerera sina chanser att vinna Lotto samt med flera små vinster kan det ge oss mer pengar att köpa fler spel och förhoppningsvis sätta pilen i centrum samt träffa den stora jackpotten.

Att kunna vinna på lotterier kommer alltid slutligen ned till diskussioner om siffror, slumpen och matte.

Medan Lotto är ett spel som inte innehar någon egentlig statistik så menar fortfarande många lirare att det lirar en viktig betydelse i detta spel.

Det finns så flera olika metoder för att öka våra chanser att vinna Lotto, så här har jag plockat ett litet antal.

Prova att plocka ett par låga siffror 1-15, 2 medelstora nummer 16-30 och ett par höga siffror 31-45 för OZ Lotto spelet, detta kan variera för annorlunda övriga länder, men i bas samt botten ska du dela det totala antalet siffror i tre separata kolumner.

Om man surfar en del samt tar en titt på förut konklusion kommer man att markera att i det långa loppet kommer det att vara en nummerserie gles över hela antalet möjliga siffror som kommer att visas samt mycket sällan är de alla samlats exempelvis till 1, 2, 3, 4, 5, 6 för detta är mycket osannolikt att de kommer opp.

Men om man skulle välja siffror 1, 5 i en ansamling samt en ansamling med 19, 26, samt sista och tredje gruppen med 38, 43 skulle du få en bättre möjlighet att vinna eftersom siffrorna är regelbundet utspridda på samma sätt som de flesta resultaten är när de dragits i på olika dragningar.

En annan sak att betrakta Lotto när man spelar till exempel Oz Lotto är intervallen på de totala sex siffrorna man väljer.

Flera av resultaten kommer in i intervallet 120-150 i totalpoäng som innebär att du ska välja dina sex nummer baserat kring detta så att man återigen ökar dina chanser till en vinst.

Om vi tar numren i exemplet oerfaren 1+5+19+26+38+43 så blir det 132 vilket ligger antagligen i ramen för den teorin.

För att öka dina chanser alternativt odds att vinna Lotto ganska dramatiskt, skall man också se till att gardera med ett litet antal extranummer, fast det är en be om något om hur mycket slantar du kan och vill satsa.

Kanske du med dina nyvunna kunskaper skulle välja att ta vägen med i alternativt börja ett syndikat?

Du kan använda dessa metoder på Powerball, lördag, måndag och onsdag kväll Lotto i Australien, Oz Lotto igen i Australien.

Jag innehar själv ej köpt en autopick (Oz lotteries websajt innehar en tjänst man kan begagna där systemet slumpmässigt väljer de nummer man skall satsa på) lottotalong i år och efter att jag började komma dessa enkla regler har jag har vunnit mycket mer än när jag blott köpte autopick.

Problemet jag hittade när jag nyttjade autopick var att numren ofta kom tre i grupp som exempelvis 19, 20, 21 vilket är mycket sällsynt i Lotto.