Medverka i Majestic Millions via Eurolotto

Det ploppar oavbrutet upp nya spelsajter på internet. Spelmarknaden på webben är en raskt ökande marknad. Men konkurrensen bland aktörerna är tuff och för att sticka ut gäller det att erbjuda både flera och höga vinster. Eurolotto är ett casino online som sannerligen gör det. Ett av deras mest populära spel är lotteriet Majestic Millions. Var tionde lott ska bringa vinst och den som tar hem jackpotten kan roa sig med 25 miljoner euro. Det är en av marknadens mest generösa jackpottar.

Den som vill delta i lotteriet väljer sina egna siffror samt bokstäver för sin lott. Var lott består av fem nummer samt två bokstäver. En lott kostar 2 euro, och den som endast har ett nummer rätt vinner sin lott åter. Vinsterna innan jackpotten varierar mellan 2 euro samt 50 000 euro. Eurolotto erbjuder smidiga utbetalningar av vinster.

Vad beträffar jackpotten så är det dock en livräntevinst som finansieras och garanteras av en av Maltas främsta banker. Den som får full lottrad kommer få sin första utbetalning av vinsten inom 30 dagar efter dragningen. Därnäst kommer den resterande vinsten betalas ut under ytterligare 29 utbetalningar på 30 år. Det vill säga att utbetalningarna äger rum cirka en gång om året.

På Eurolottos webbplats finns en precis vinstplan som visar övriga aktuella vinster. Det blir till exempel utdelning ifall man har blandat nummer och bokstäver rätt i sin lottrad. För vinsten innan jackpotten krävs 6 rätt, vilket genererar 50 000 euro.

Dragningarna i lotteriet sker var dag live klockan 20:00 CET. För att kunna deltaga i samma dags dragning så måste lotterna köpas innan 18:00 CET. Det finns en klocka som är integrerad på Eurolottos webbplats. Den räknar ner till kommande dragning. Har man köpt lotter efter klockan 18:00 CET så kommer lotterna gälla för nästkommande dags dragning.

Eurolotto är noggrant med att understryka att deras plattform är 100 % riskfri och trygg. Och registrerade användare kan känna sig säkra med både insättningar och uttag. Dels är Eurolotto måna om att sina spelare bör spela säkert för egen skull och inte riskera att hamna i spelmissbruk. Följaktligen är det möjligt att justera sina insättningar och sätta ett tak för hur mycket pengar man kan sätta in och spela för.

Att bli användare hos Eurolotto är ganska lätt. Först och främst måste man dock vara över 18 år och självfallet måste man acceptera de regler och villkor som Eurolotto ställer upp. Ifall dessa grundläggande delarna är uppfyllda är det endast att uppge sina nödvändiga uppgifter. När registreringen gått igenom skickas en bekräftelse till den angivna e-postadressen. Efteråt kan man komma igång och utföra sin första insättning.

Uppstår det frågor på vägen som det möjligen inte går att hitta svar på via Eurolottos webbplats, så är det alltid möjligt att kontakta den mycket flexibla kundtjänsten som har öppet dygnet runt. De kan svara på frågor som till exempel handlar om registrering, insättningar och uttag m.m. Kundtjänsten kan antingen nås via telefon, mejl eller live-chatt.