Se om Du vunnit på lotto onsdag på TV 4:as lotto resultat

Från början hade man Svenska Spels lottodragningar bara på lördag, men numer är lotto onsdag lika väletablerat i de svenska lottospelarnas hjärtan. Efter jobbet på onsdagen är det vanligt att man piper in till sitt spelombud för att spela på en lottorad eller ett par, spelstopp infaller kl. 17.15 så de flesta med ordinarie arbetstider hinner absolut. Resultatet för lotto onsdag presenteras i TV-apparat 4 kl. 18.25.

Svenska Spels Lottoresultat onsdag och lördag finns HÄR.

Svenska Spel lanserade LOTTO år 1980 samt idag är det ihop med Keno det populäraste spel i utbudet. Lotto inbringar flera miljarder kronor till staten varje år. Lotto har utvecklats en del sedan starten för över 30 år sedan samt idag finns det möjlighet att förena sin Lottorad med en Jokerrad som i sin tur ger en chans på Drömvinsten. Drömvinsten är en sorts lottojackpot som kan ge flera miljoner i vinstpengar, den största hittills gav en enskild vinnare 215 miljoner kronor. Nu händer detta väldigt sällan, den som alltid vill spela om riktigt stora jackpottar kan spela hos börsnoterade Oz Lotto i Australien. Via Internet. Jag har precis satsat 4 rader för just idag är det en jackpott på 30 miljoner AU dollar. Ge turens en chans som Gert Gambell skriver på sin sajt.


Oz Lotto resultat behöver man inte sitta och rätta, det kommer hem via e-post, mycket bekvämt. Klicka på bilden och spela 2 rader helt gratis.

Lotto fungerar som så att man väljer ut sju nummer mellan 1-35 samt ju fler rätt man har, desto större chans har man på vinst. Får man alla rätt så vinner man i regel en rejäl belopp och har man dessutom åtminstone ett par rätt på Jokern så kammar man bo Drömvinsten. Över hundra personer blir miljonärer varje år på Lotto, men den verkliga vinnaren är givetvis Svenska Spel som drar in enorma summor på alla nitrader.

Det här med att spela på lotto alternativt andra spel är något som de flesta har en förhållande till samt i många fall kan det vara riktigt förrädiskt. Media målar upp en bild av att vinnarna är många, men nämner inte förlorarna. De riktiga förlorarna är de som fastnar i spelberoende och som effekt får allvarliga sociala och ekonomiska besvär. För varje vinnare av storvinsterna finns det hundratusentals förlorare och många av dem känner att det efterträdande gång nog är just de som kommer att kamma hem den där stora summan som ska föreslå bot på problemen eller betala den där drömbilen man alltid önskat sig.

Många klarar emellertid av att hålla sitt spelande inom rimliga gränser, de sätter ofta upp en specifik spelsumma att satsa för var månad och ser sitt spelande mer som ett spännande inslag i vardagen än som ett sätt att tjäna pengar. Sedan man började presentera lottoresultat också på onsdagar så finns det numer ett par spänningstillfällen i veckan – lördagar och onsdagar. Man kan spela lotto framåt i tiden och ha samma rad varje vecka, mycket praktiskt.

Somliga har sitt spelande som en helig rit, medans andra är mer avslappnade samt slår vad en aning alltemellanåt när lusten faller på alternativt man antagligen upplever att man får ett turtecken. Särskilt i somliga länder är lottospelade starkt kopplat till turtecken, alltså signaler man tycker sig få ”från ovan” på att man är tillägg lyckosam just idag. Det kan agera om att man t ex hittar en hundralapp på marken.

Några slår vad i ansamling och har spelandet som en sällskaplig händelse, i vissa fall delar man till och med på spelraderna samt delar eventuella vinstsummor. För andra är lottospelandet en högst egen affär ohöljd av en mängd rituella idéer, som att man måste kryssa i sina siffror med en särskild skrivdon alternativt begagna sig av särskilda turnummer. Minsta avvikelse kan förstöra denna persons spelupplevelse.

Lotto lördag och lotto onsdag fungerar absolut likadant, men med annorlunda dragningstider.