Sju otroliga berättelser om olika Lotterivinnare

Mannen som flydde undan från ett urspårat tåg, en port som blåste bort på ett mindre flygplan, en omnibuss som kraschade, en bil i lågor, fler 2 bilolyckor… men sedan vann han en miljon dollar på lotteri

Här är historien om hur världens mest olycksdrabbade man vände sitt öde opp och ned.
Frane Selak, född 1929, är en kroatisk musiklärare som brukade vara känd för sina många rymningar från dödsolyckor:

I januari 1962 Selak reser via tåg från Sarajevo till Dubrovnik.

Men plötsligt spårade tåget ur och störtade ned i en isig vattendrag, dödade 17 medresenärer.
Selak lyckades fly undan med blott en av arm samt mindre repor och blåmärken.

Året därpå, under flygresa från Zagreb till Rijeka när dörren blåste bort från sittbrunnen, tvingades han ut ur planet.
Också 19 övriga dödades, men han led bara mindre skador och hade mirakulöst landat i en höstack.

År 1966 var han medresenär på en omnibuss som kraschade och störtade ned i en flod.
Fyra andra dödades, men Selak lyckades återigen komma undan hel.

År 1970 lyckades han fly undan före en defekt bränslepump uppslukade hans bil i lågor.

År 1973 gick en annan av Selaks bilar i eld med eld igenom lufthål.
Han led inga skador mer än avbräck av flesta delen av sitt barr.
År 1995 blev han påkörd av en stadsbuss, men igen drabbades han bara utav mindre skador.

År 1996 hoppade han när hans bil körde gör ett stup för att undkomma en mötande lastfordon.
Han lyckades landa i ett träd, samt tittade på när hans bil exploderade 300 meter under honom.

Men sedan, under 2003, verkade himlen ha granskat samtliga hans fall: han vann $ 1. 000. 000 dollar i den kroatiska lotteriet!

“Jag vet att Gud såg mig under samtliga dessa år. ” sade han, samt innehar sagts neka att flyga till Australien med en utav Doritos kommersiella, eftersom han “inte ville försöka sin lycka. ”
Frane sa också att han antingen kan träffa som “världens mest olycksdrabbade man eller världens lyckligaste “, samt han själv föredrar det senare.

Kvinna Googlade på sin äkta hälft, finner ut att han vann på lotto, men aldrig berättade för henne.

År 2007 blev Donna Campbell misstänksam mot sin man, Arnim Ramdass, när han började hålla tvn avstängd samt kopplade bort telefonlinjen.
Hennes misstankar steg när hon hittade ett vykort om ett nyinköpt bostad.

Men Campbell var omedveten om att hennes man gömde en $ 10. 200. 000 hemlighet från henne tills hon Googlade sin makes nickname samt lotterinumret.
Hon fann ett Florida lotteri pressmeddelande som talade om att av 17 flygbolagsmekaniker som vann jackpotten var hennes man en utav dem.

Gruppen av mekaniker hade valt ett engångsbelopp på $ 10. 200. 000, som var och en av de 17 vinnarna skulle få ca $ 600. 000 av före skatt.

Sedan vinsten tog Ramdass tjänstledigt från arbetet, enligt hans medarbetare.
Han har ej visat opp sig i parets hem samt det går inte längre att finna honom för att att lämna honom rättegångspappren: hon vill hälften utav pengarna och komma ut ur äktenskapet.

Fördubblade sin andel av jackpotten… av misstag!

När Derek Ladner nästa gång lider vårdslöshet, kan han tänka sej för två gånger före förbannar sitt dåliga hågkomst. För 57-åringens glömska innehar landat honom en briljant dubbel lotterivinst.

Han och hans fru Dawn var upprymda när deras sex reguljär nummer kom upp på Monday dragningen år 2007.
De var snabba att proklamera sina $ 479. 142 andel av $ 2. 395. 710 jackpotten uppdelad mellan fem vinnare.
Men otroligt, en vecka efteråt minns herr Ladner att han hade inhandlat en annan biljett med samma siffror för samma drag.

Det gav honom två av de fem aktier i jackpotten den 11 juli, han dubblade deras vinster till $ 958. 284.
En förespråkare för lotterioperatören Camelot sade att det var första gången en spelande kunder vunnit dubbelt i samma dragning!

Herr Ladner’s glömska kostade de andra tre vinnarna nära nog $ 120. 000 vardera.

Hade han ej inhandlat den extra biljetten, skulle de äga delat jackpotten fyra fason istället för fem och vunnit $? 598. 927 en individ.

Överkörd utav en lastfordon, timmar efter hans seger
Den 22 januari 2004 dog 73-årige Carl Atwood i Elwood, Indiana, som vann $ 73, 450 i ett Indiana lotteri knappa timmar senare. Han kördes på utav en lastbil när hans skulle promenera för att bringa us sin avans.
Han dog strax därnäst på ett sjukhus i Indianapolis.

Den kvällen hade han gått till mataffären som hade sålt honom en vinstlott när en pickup rundade ett hörn och slog ned honom.
(Butiken ligger bare ett kvarter från hans hem. ) “Det var ett försvarslös korsning, samt Mr Atwood hade svarta kläder på, så att föraren ej se honom innan han körde på honom, ” säger polischefen i Elwood Toby R. Barker.

Vann $ 16. 200. 000… blev stämd utav alla, gick sönder samt dog
William “Bud” Post vann $ 16. 200. 000 i Pennsylvania lotteri år 1988 men lever nu på socialbidrag. “Jag vill ha att det aldrig hänt. Det var totalt en mardröm”, säger Posten.

En förut tjej stämde honom framgångsrikt för en andel av sina vinst.
Det var inte hans endaste rättegång.
En bror greps för att har hyrt en lönnmördare för att avliva honom, i framtidstro om att ärva en andel av vinsten.

Övriga syskon utsatte honom med gnatig och hotelser tills han gick med på att investera i en bil affär och en krog i Sarasota, Florida, – ett par satsningar som ej gav några pengar tillbaka samt ytterligare ansträngda hans affär till sina syskon.

Han fick därjämte tillbringa en tid i fängelse för att få avfyrat en handkanon över huvudet på en snyltare.

Inom ett år hade han $ 1 miljon i skuld.

Han medgav senare att han var både dumdristig och dum, i att prova glädja sin familj.
Han förklarades slutligen i konkurs.

Idag bor han soft samt stilla på $ 450 per månad och kupongmat.
“Jag är trött, jag är över 65 år gammal, och jag behöver en allvarsam operation för mitt hjärtas aneurysm.
Lotteriet var inte menat att ge något bra till mig” sade Befattning. Han dog den 15 januari i andningssvikt.

Vann på lotto dubbelt efter en fantasi
Många framgångsrika lotteri deltagare innehar berättat sitt segrande kombinationer kom till dem i drömmar, att de vaknade med fem alternativt sex nummer dansande i huvudet, de innehar antecknat de kombinationer de kommit ihåg samt efter att vunnit

Ibland dröms nummer som betalas ut direkt, och ibland en del drömmare leker de kombinationer fde drömt år sedan år före innan de möta rätt och får jackpotten.

Så det för 86-åriga Mary Wollens från Toronto som vann Ontario Lottery den 30 september 2006 efter ha sett “en lotto biljett samt en enorm check” i en fantasi två dagar före dragningen var klar, detta är ej så sällsynt – det anmärkningsvärda för hennes del var att hennes profetiska drömmar gjorde det möjligt för henne att vinna samma lotteri dubbelt.

Man förstår, Maria allaredan hade inhandlat en lott med kombinationen hon drömt om, men hennes syn hade ingjutit henne med ett sådant lita att hon gick ut och köpte en andra biljett med samma siffror.
Idag skulle en del människor anse samt tycka att handla en kopia utav samma biljett vara ett dåraktigt misshushållning med pengar (för om dina nummer förlorar så innehar du lagt ut pengar förgäves, och ehuru du möte den stora jackpotten, ska du inte erforderligt få någon extra krita för att vinna ett par gånger), men inte Maria – och bäst dessutom, eftersom hon råkade på ett utav de tillfällen när det finns flera vinnare utav den stora Jackpotten.

Som det blev, hade någon annan oxå riktigt plockat alla sex siffror för den veckans dragning, så i stället för att fördela $ 24. 000. 000 jackpot på ett par med 12 miljoner på varje vinst med en annan spelande kunder kunder Maria göra anspråk på ett par tredjedelar aktie och ta hushåll $ 16. 000. 000!

Begick självmord för att han utav misstag trodde hans lotto siffror hade kommit opp den veckan han ej spela dem

I april 1995 begick Timothy O’Brien självmord igenom att skjuta sej själv i huvudet eftersom hans halv-andel utav en fem veckors biljett Storbritanniens (då) nya National Lottery hade löpt ut strax före lottningen han trodde skulle äga producerat honom till en multi-miljonär.

Sanningen är, ehuru han hade haft en gällande biljett med sina vanliga nummer, skulle O’Brien inte har vunnit.
Siffrorna som kom upp skulle få gett honom korrekt till en vinst på 47 pounds, ej 3200 kilo han trodde att han och hans partner hade vandrat miste om. Samt hurså? Eftersom bara fyra av de sex numren matchade utav de dragna.