Sju otroliga historier om Lottovinnare Del III utav III

Vann på lotto två gånger sedan en fantasi

Flera framgångsrika lotteri deltagare innehar berättat sitt segrande kombinationer kom till dem i fantasier, att de vaknade med fem eller sex siffror dansande i huvudet, de har antecknat de kombinationer de kommit ihåg och efter att vunnit

Ibland dröms siffror som betalas ut direkt, och alltemellanåt en del drömmare leker de kombinationer fde drömt år efter år före före de möta rätt och får jackpotten.

Så var det för 86-åriga Mary Wollens från Toronto som vann Ontario Lottery den 30 september 2006 efter att inneha sett “en lotto biljett samt en stor check” i en fantasi två dagar före dragningen var beredd, detta är inte så ovanligt – det anmärkningsvärda för hennes del var att hennes profetiska drömmar gjorde det möjligt för henne att vinna samma lotteri två gånger.

Du begriper, Maria allaredan hade köpt en bit med kombinationen hon drömt om, men hennes syn hade ingjutit henne med ett sådant förtroende att hon gick ut samt köpte en övriga biljett med samma nummer.

Idag skulle en del folk mena samt tycka att inhandla en kopia av samma biljett vara ett dåraktigt misshushållning med slantar (för om dina nummer förlorar så har man lagt ut pengar i onödan, samt även om du träffar den stora jackpotten, ska man inte nödvändigt få någon extra krita för att vinna ett par gånger), men inte Maria – samt bäst dessutom, alldenstund hon råkade på ett utav de tillfällen när det finns flertal vinnare av den stora Jackpotten.

Som det blev, hade någon annan också riktigt plockat samtliga sex siffror för den veckans dragning, så i stället för att fördela $ 24. 000. 000 jackpot på ett par med 12 miljoner på var vinst med en annan spelare kunder Maria göra anspråk på ett par tredjedelar aktie samt ta hem $ 16. 000. 000!

Begick självmord för att han utav blunder trodde hans lotto siffror hade kommit opp den veckan han inte spela dem

I april 1995 begick Timothy O’Brien självmord igenom att skjuta sej själv i huvudet alldenstund hans halv-andel utav en fem veckors biljett Storbritanniens (då) nya National Lottery hade löpt ut bums före lottningen han trodde skulle har gjort honom till en multi-miljonär.

Sanningen är, även om han hade haft en gällande biljett med sina vanliga nummer, skulle O’Brien ej har vunnit.
Siffrorna som kom upp skulle inneha gett honom korrekt till en avans på 47 pounds, ej 3200 tusen han trodde att han samt hans partner hade vandrat miste om.
Samt varför?

Eftersom bara skjuta de sex numren matchade av de dragna.

Spela på OceaniaLotteries från alla länder utom USA och satsa på att vinna till planetens största storvinster